Contact
Disclaimer
Zoeken:
  ideeënmarkt voor de
 positieverbetering van zelfstandige uitgeverijen
 
 
 
|login / logout
   

   #TITEL#

distributie en losse verkoop

het seminar
doelgroep
parallelsessie 1 en 2
programma
aanmelden seminar
miniparallelsessie 3
platform
aanmelden sponsor
meer informatie
sprekers
organisatie
presentaties
partners
sponsoren
nieuwsbrief
enquête
seminar 2004
aandachtsgebieden uitgeverijen
 
 
Sponsoren Platform for publishers 2

         

           

         
 
 
 
Bedrijfsprofiel van de sponsoren
Abonnementenland
Al 15 jaar abonnementen beheer - en méér - voor ruim 170 uitgeef producten van meer dan 80 uitgevers. Abonnementenland is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van abonnementenbestanden. De aanpak is gevormd en gescherpt in de uitgeverijwereld zélf. Met als gevolg dat u een deskundige en betrokken gesprekspartner tegenover u hebt, die uw behoeften en belangen kent en onderkent. Kortom: een partner die úw taal spreekt.
 

Misi Fulfilment
Van bestelling tot levering voor een goede prijs
 


 

Thieme ICT Services
Thieme ICT Services is onderdeel van de Thieme GrafiMedia Groep, één van de grootste spelers op de Nederlandse grafische markt. Thieme GrafiMedia Groep staat opdrachtgevers als kwaliteitsbewuste partner terzijde bij het realiseren van communicatie-oplossingen.
Onder de naam EASY2Publish biedt Thieme ICT Services organisaties een uitgebreid en veelzijdig contentmanagement- en publicatiesysteem.
 

Selekt Mail
Voor al uw zakelijke postvraagstukken hebben wij de oplossing! Met een 100% dekkend eigen netwerk bezorgen wij poststukken op elk adres in Nederland. Zo'n 8.000 professionele bezorgers dragen jaarlijks zorg voor de bezorging van ruim 300 miljoen poststukken. Tegen een zeer scherp tarief en volgens hoge kwaliteitseisen. Met alle plezier!
 

 
Socho/IT 
Socho/IT is specialist in het ontwikkelen en implementeren van administratieve systemen voor uitgeverijen en ledenadministraties. Met het Zeno II pakket levert Socho/IT een compleet, geïntegreerd informatiesysteem voor uitgeverijen van magazines, kranten en boeken. De ontwikkeling in samenwerking met uitgevers en onze ruime ervaring in de branche staan garant voor een optimale aansluiting op uw dagelijkse praktijk. Reeds tientallen uitgevers ervaren dagelijks de voordelen van Zeno II, al jaren lang. Ontdek op onze stand welke voordelen de Zeno II modules als CRM, Abonnementen, Advertenties, Voorraad en Distributie kunnen opleveren voor uw bedrijf.
Den Haag media groep
 
 

NOB Cross media facilities
NOB Cross media facilities verzorgt het dagelijkse uitzendproces voor de Nederlandse omroepwereld en is daarin één van de toonaangevende partijen. NOB Cmf zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle uitzendingen van zowel de publieke omroepen als van commerciële partijen, waaronder Talpa, MTV, en Versatel, vlekkeloos verlopen via (digitale) televisie, radio, internet en mobiele media. Tegelijkertijd is het bedrijf het ‘brein’ achter een groot aantal nieuwe interactieve multimediale diensten voor zijn opdrachtgevers, bijvoorbeeld voor telecomoperators, internet service providers, producenten en kabelaars.
 

Modern Media
Modern Media uit Amersfoort is een professionele en innovatieve organisatie die online oplossingen biedt voor Interactie en Communicatie Management (ICM) en online uitgeven. Met deze toepassingen kunnen organisaties effectiever met hun doelgroepen communiceren en interacteren en hierdoor meer omzet, lagere kosten en een hogere servicegraad realiseren. Toonaangevende nationale en internationale organisaties als 3M, Sanoma en USG People werken reeds met de oplossingen van Modern Media.
 

Possibil IT
Possibil IT is een organisatie die zich heeft toegelegd op de distributie, implementatie en onderhoud van diverse ontwikkelde software programma’s voor met name de uitgeefmarkt. Producten die wij in portfolio hebben zijn o.a. ad|DEPOT, MAXIM Circulation van 5Fifteen, Viper marketing Intelligence van Smart Focus en Dolce Vita van Van Gennep. Met deze producten bieden wij uitgevers een skala aan producten om de complete back-office goed te runnen.
 

GrafiData
In de markt van de vervaardiging van grafische producten, zoals web, cd en papier, neemt GrafiData een unieke positie in. GrafiData combineert grondige kennis van het uitgeefproces, grafische technieken en ICT. De producten en diensten van GrafiData zijn uitermate geschikt voor bedrijven die veelvuldig diverse, meertalige, meestal omvangrijke publicaties uitbrengen. Dit kan gerealiseerd worden in digitale vorm, in gedrukte vorm of als een combinatie hiervan. De dienstverlening van GrafiData omvat advies, ontwikkeling, implementatie, productie en hosting. GrafiData biedt maatwerkoplossingen door bestaande softwarecomponenten en softwaresystemen te koppelen. Met GrafiData realiseren klanten grotere efficiency, meer flexibiliteit en een snellere oplevertijd van hun publicaties. Het resultaat hiervan is kostenreductie en meer publicatiemogelijkheden. Aantoonbaar langdurige relaties met klanten bewijzen dit.